mandag, oktober 24, 2005

Her er et billede af TromBoonen. Han ville betale en trediedel af normalprisen. Derfor fik han denne beskæring. Men sådan er "man" ikke vant til, at de handlende reagerer..

Konkurrence:
Hvor betaler
TromBoonen
fuld pris ?

Efter vandbærerbloggens lille, ydmyge beretning om lørdagstur til Ledøje, hvori indgik beskrivelsen af rytterrabatten på kaffe, har flere læsere henvendt sig:

En læser i Indre By: Jamen, han har sgu da osse særpris på kaffe plus ostemad på Rosenhaus. Men den pris gælder ikke alle ryttere. Claus hiver vel pengene hjem igen ved overpris på directør-the med videre?

Læser på stenbroen: Jamen han køber da osse hjul til Pinarelloen via en "dæk"-adresse i Frihavnen.

Musiker fra omegnen: Når, det skal være fint, kalder han den en TromBoone, men han spiller slet og ret på en TRÆK-basun. Simpelthen, fordi den trækkes fra hvert år på sevangivelsen

Sparbankmand: Hans ældste trick var jo, da han allerede som barn gik til Øbro Cykler og sagde, at han var kæderyger - og så fik han dem til halv pris.
(FY, Finn - den var for "krank", den vits...)

Rejseleder: På Korsika har de aldrig givet rabat til ikke indfødte. Det blev ændret i september 2005, da TromBoonen skulle ha en taxa til lufthavnen...

Indlæg til konkurrencen indskrives på Comments.

3 kommentarer:

erlingo sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
erlingo sagde ...

I kælderkiosken hos den søde tyrker koster 20 Prince 31 dkk. Fast markedspris nul rabat. Hum . . . gibt es ein herumweg? Glaub nit. Scheiße.

ibrahim sagde ...

-trænk på at jo flere du ryger nu til dagens gældende pris, jo mere har du jo sådan set sparet når prisen stiger på et tidspunkt....!