søndag, december 10, 2006

Kærnen ikke så stor....

Op ad Strandvejen. Ikke en vind. Skarp sol i ryggen, god rytme i benene. Folk strømmer ud ad byen. Løbende, på cykler og i kajakker på Øresund. Det grænser til skønhedens tidslomme. Farten op forbi Perleporten ind til Dyrehaven. Hvad er det? Ser to mand, genkender en forpint Vinde i baghjul viser det sig på Nic. Vi stopper og sludrer. Vi har kørt Q hver sin vej. Man kan vist sige Q i ottetaller.
Der bliver snakket Piemonte 2007 og Il Dottores provokationer med at bestige vintersportssteder med 11,7. Men det virker. Hej og farvel og turn around ved Rosenhaus og ind i Landet. Herefter den skarpe sol i øjnene hele vejen ind mod byen. Fruen ringer og beder om indkøb af kærnemælk, den økologiske til nogle æbleskiver. Det er nu ikke så enkelt.
Må besøge 5 bagere på vejen.
Kærnen er ikke så stor, sådan en søndag.
46,7 af de gode. Erling er på evigt pralende nedtælling. Vi andre tar bare de halve hunde ind med den glæder det er, at være med i livets kortgivning. Posted by Picasa

4 kommentarer:

erlingo sagde ...

Herlig rapport! Vandhovedet slår til igen! Bladdøden afværget. Fremtiden ser lys ud. Og i dag skinner solen igen. Jeg må skinne mig ud mens sol er. Nedtælling til en optur. En Far-tur med Sisse-kaffe venter.

Anonym sagde ...

Ja ganske fin dag, dejlig sol og høj moral. For mit vedkommende blev det til 75 km, for Jakob blev det nok ca. 55. 75 km men stadig ikke til fare for Erlings ODO-pris.

ibrahim sagde ...

Det er jo rigtige kærnekilometer fra holdets kærneryttere.
Kærnegodt!

erlingo sagde ...

NEDTUR! OPROP! ADVARSEL! Kom til Sisses i dag tirsdag. Ikke en hylende sjæl. Lakonisk opslag: Mandag-Tirsdag lukket. Sådan uden videre! Måtte rasende og frustreret vende cyklen hjemad, UDEN kaffe, UDEN ost. Der røg vist Juleblomsten!!! Vestegnen er et hul uden Sisses oase. Og så med 53 retfærdigmeter på dagens agenda. Skuffet og fornærmet. Rosenhus, here I come. Grrrrr!!!!