tirsdag, marts 06, 2007

Oprydning efter Ungdoms suset


Politiet har ryddet efter GF
Nok har politiet haft travlt på Nørrebro efter et bønnemøde hos Ruth Everton, men der var jo også sit at passe i Lundsgade efter GF 2007.
Her ses den sidste transport af afrydning forlade området på vej mod Amagerforbrænding. Det sidste, der køres bort, er som det ses det kirat, som Elring så ofte lusker rundt i, mens debatten kører højt.
- Nu er resten op til faderkrikken, siger Løb-nu-Til-Ibrahim efter generalforsamlingen. Jeg synes bortset fra det, at det hele forløb ganske planmæssigt aftenen igennem, slev om jeg ikke husker så meget.
Men nu har vi sort på hvidt, at Kenneth vil indbetale de seneste 8 års rytterlicens, og så har vi jo ikke bare råd til nye trøjer, men så kan alle osse få en team cykle.
- Den ass. istemmer optimistisk: Jeg er jo medlem af assorterede anarkister og for os var det en berigende aften. Nu kører hver mand jo sin Ku. Det er jo fænomenalt. Man kan sige, at vi blir en slags Ku-Klux-Klan, om man forstår vitsen fra Missisipi.
Kassører er mere bekymret: Jo, det er meget godt, men sådan var det jo heller ikke ment, på den anden side har mange vel fået det, som de ville ha det?
JD: Vi blev vel enige om, at vi skulle køre Skjoldbruskløbet?
Bobs Ben: -. Ja i bil, ikk?
Posted by Picasa

3 kommentarer:

ibrahim sagde ...

Kuttikutti klukkelux. Team Sabines: nu med individuelle klanhætter både vinter og sommer.
Mere clandestint kan det vel ikke gøres....

erlingo sagde ...

Klan-destint?

ibrahim sagde ...

netop, du har fanget den - gamle kratlusker....
destination: Klan....