fredag, marts 29, 2013

Møde i direzione


Forleden holdt direktionen sit første møde på Cafe Det Vide Hus i Gothersgade. Her tog direktøren den ass under sine vinger og delegerede en række opgaver til ham, som han gerne må perfektionere. Blandt andet: Altid nyspidsede blyanter til dir-møderne, vand til kaptajnen, når han er nede. Samt rapport til pressen med henblik på sponsorpleje og evt. sammenhold.
Den ass. kunne rapportere fra et møde med Bryan Holm, at denne kunne producere  tricoter til priser omkring 250 pr. styk uanset  lavt antal. Men naturligvis afhængig af vore påfund.

Direktionen tager nu kontakt med kunstnerkollektivet i Norge med henblik på redesign af trøjer indenfor de kendte farver - blå, hvid, orange.
Direktionen vil fastholde en række muligvis ikke betalende sponsorer, idet frk. Jacobsen påviseligt har bragt held under såvel op- som nedture i landskabet.
Direktionen tager kontakt med Cafeteria Sabines' "nye" ejere med henblik på fortsat sponsorat, da man ikke ønsker diskussion i krogene om navneskifte.
Cafe Det vide Hus kan evt. fremgå af trøjens (hvide) bundfarve...

Direktionen anmoder Team Sabinistas til at rydde plads i deres indbakker, så der er plads tikl referatet så såre referenten skulle finde det opportunt at udsende det.
Og det vil herefter være at finde på Vandbærerbladet dot-kom-kom-kom

Så snart frosten er gået af roekulerne vil der blive inviteret til Q10. I første omgang kun for licensierede sabinister, så Bülow ikke bliver skubbet i røven op over Skodborg bakke.
"Vi ved at mange gerne vil ha en hånd med i spillet. Men den går ikke, " udtaler direktøren. Og så er den sag på plads.
Der vil blive taget kontakt med webmaster og Casse om at løfte Vandbærerbladet over på Sabines siden og åbne for skriveadgang til alle medlemmer.
Vandbærerbladet er jo som bekendt een af landets ældste blogs, og der er uerstatteligt, insinuerende materiale fra både Airlingus, Huspoeten og Römerdrengen herpå.
Mødet sluttede i god ro og orden, idet direktøren udtalte sit bonmot:
-På een eller anden måde skal det nok gå alt sammen

Ingen kommentarer: