lørdag, april 06, 2013

6 Rüttere på Rad (tydsk ordspild)



Teamkørsel indkaldt reglementeret af kassen.

Afsæt 14:00 fra Blå Bro. Thielemanns, Jacob Bo D, Niels Bo D, Vinde Fralle, von Baglår samt den nye den ass., som ikke lige ville oplyse sit navn, nummer, eller vise licens.

Blå Bro- Faum - ad Ole Rømersvej forbi fritidshjemmet-Bregnerød Kro- gennem skoven med underkørsel. I Allerød opstod forvirring, så Mungo Park blev passeret fra alle sider, før der blev kørt mod Kongevejen. Hu hej ned forbi Sandholm - til højre mod Hørsholm - Videre til Birkerød. Her skiltes gruppen. Nogle var til kaffe. Andre til at køre direkte hjem. 

Kaffe på McDonalds for Bülow, Vinde og den Ass. Hjem ad kongevejen, Geels Bakke, skiltes, Bülow og ass videre mod Søborg. Og så hjem til hver sit punkt.

Skinnende sol, lidt vind - og is på Sjælsø og i grøftekanter.

Sprint-kongerne Davidsen - Brothers in Charms  (ch må endelig ikke udtales "t") i Bregnerødskoven efter bakkespurten ved travtræningsbanen. 
Når Davidsens drengene gi'r den gas, er der ikke mange i deres baghjul. Og det var jo Nielses' første tur som fuldgyldig Sabinist. Forårskåd og køreinspiratorisk...

 Vinde Fralle lægger fra land i skoven og overrasker Kassen og det gyldne mundstykke.
Men de når dog hurtigt op
Davidsen Brødrene indvilligede i at stille op til en fotosession uden cykler. Den nye mode på Sabines: Vi løber som om vi cykler: Og det er derfor, vi ikke punkterer

Fra Feltet beretter von B:

Tak for dejlig tur - det blev til 70 km for mit vedkommende, skønt! Den var ikke gået uden det gode sabinistselskab! - men også fint at splitte op efter de første 40-50 km, det kan vi sagtens gøre en anden gang, så der bliver plads til både fællesskab og individuelle kørebehov (og kaffe og kagebehov!)
glæder mig til næste tur!
kh Chrissie


 Kassen:  I lige måde. Kanon.


Ja tak for god tur!
Kh
JD



Ingen kommentarer: