fredag, september 15, 2006

Rejsebrev: Brillo er i Talien


Kære companeros,
Efter 78 herlige timer i Religionsrejsers nyeste bus, som de købte af Tvind i 84, ankom vi har til Spello i Umbrien.
De fik nye sæder i busserne i 92, så man nu kun sidder tre på hver række og den yderste har lidt mere benplads, og så gør de jo stop nu hver 8. time, som man kan ventilere med videre. Vores cykler kører med Børges Trans og skulle ankomme her i løbet af weekenden - senest tirsdag, da alt jo er lukket her mandag. Men vi lånte en knallert, så vi kunne komme ud her den første formiddag og inspicere ruterne. Sikke guf, de har.
Knallerten måtte vi desværre efterlade i en landsby, da den tabte sæderne. Men så lånte vi en ged af den lokale borgmester. Og nå ja, den løb væk fra os nede i dalen, da den så en majsmark (Marken er Majset, som de synger) - men så lånte jeg et løbehjul af en lille blind dreng.
Og, nåa ja, sluttelig kan jeg da lige berette, at den tabte styret, så nu har vi lånt een rulleskøjte, som vips og jeg så deler, når vi løber rundt på altanen på hotellet, som desværre ikke var det, som var i brochuren, da det brændte for 2 år siden, efter at programmet var trykt på nettet, så derfor bor vi det lokale slagteris personalerum, men det er osse godt. Og så kan vi jo få billig parmaskinke, men der må jeg så lige indføje..... en levende gris..... skoldhedt vand..... ranmænd..... {Her faldt forbindelsen desværre helt ud} Posted by Picasa

2 kommentarer:

ibrahim sagde ...

Hvad er nu det: er Günther Grass kommet på holdet?????

erlingo sagde ...

Det var da en grasselig bemærkning! Nåh tilbage til musikken, suk