onsdag, september 14, 2005


Troom Bonen og Gerhard på bjergets top, hvor Boonen ædelt vil forære Gerhard sejren i årets konkurrence. Man kan vist sige, der blev lagt en rævekage....

AirLingus på Toppen
Og alligevel gik det galt

Vandbærer Bloggens eneste trofaste correspondente, som husker bladet i tykt og tyndt med billeder og tekst, er som bekendt Trom Boonen.
Han er netop hjemkommet fra årets rejse med Religions Rejser - dette år til den franske ø Korsika, som meget a propos har samme frihedstrang som Boonen selv.
Igen med fruen Vibs som kyndig kortfører og ruteknækker.
Årets tur skete naturligvis i det ærefulde lys af, at Boonen som bekendt i fjor vandt konkurrencen "Ou est le Cage", en spændende og sjov tradition, som Relegions Rejser holder i hævd.
- Men jeg ønskede ikke at vinde konkurrencen igen i år, siger en Trom Boonen i vanlig topform og klædelige beskedenhed.
Dels skal de andre osse ha chanchen, dels fylder trofæet "Le Cage" jo det halve af en kuffert, så det er ikke sådan at slæbe med hjem, og med ned igen året efter."

- Men der er jo mange med på rejserne med et for cykelsporten stort handicap. Hvordan kan man lade disse vinde?

"Det er netop problemet, hr redacteur. Den døve kan ikke høre, når krummerne falder af kagen. Og den blinde kan ikke se forskel på den tomme hånd og fars kagehånd. Og den stumme kan jo ikke råbe op i tide."

- Hvad gjorde man så?

"Jo, jeg tog Gerhard Stivben (billedet) -som på grund af dette handicap havde en Trek-cykel, som det også ses på fotoet. Jeg tog ham med op på Bjergets top (Monte Lingus) og forklarede ham:

Når spillet starter, så tæl til 25, og råb: Trom Boonen har den,
så skal jeg nok sørge for at ha' kagen, og så har du vundet.
Som aftalt, så gjort. Og vi rullede ned ad bjerget igen - med billedet i kassen naturligvis. Det skulle jo sendes ind til Bladet.

Og så vandt Gerhard Stivben?

Nej, det kan du bande på, han ikke gjorde, den odder. Så det endte med, at jeg måtte ha trofæet med hjem til HobroHo endnu en gang. Jeg stod og viftede rundt med kagen i 5 minutter. Men
han råbte ikke op.

- Jamen aftalen om at tælle til 25 var vel ganske klar? Hvad gik galt, Trom Boone?
"Hans handicap var ikke de stive ben. Det var bare noget "forbigående"
Gerhard var talblind."

Ingen kommentarer: