tirsdag, juli 04, 2006

Dansk Hold med i Fuentes Skandalen


International
Skov Direktør


(Par correspondente Isla Longa:)
Det menes nu med 100% sikker og overvejende sandsynlighed at der foreligger en klar mulighed for at også Team Sabines muligvis er involveret i den store internationale dopingskandale 'El puerto'.
Det skulle eftersigende dreje sig om en af ledelsens centrale skikkelser nemlig skovdirektøren himself. Fremtrædende spanske medier er kommet i besiddelse af en række stærkt belastende fotografier, hvoraf det bla. fremgår at Hr. direktøren igennem en længere årrække skulle have fungeret som narko og blodkurér for en række større og mindre professionelle cykelhold, startende med Team Sangría på Mallorca i 1979.
Senest er han set på en bar i nærheden af Dr. Fuentes klinik i Madrid i færd med at indtage en lang række af de velkendte sløringsstoffer.
Direktørens fornavn Ib skulle således stå for Ivan Basso, hvorfor det anses for sandsynligt at direktøren kan have fungeret som netop den italienske stjernerytters personlige blodbank og kurér.
Det forklarer de pludselige forsvindningsnumre og afgudsmeldninger lige midtvejs i de seneste træningssæsoner.
De udslupne fotografier illustrerer desværre med alt for klar tydelighed sagens beskidte omfang,
således ses Ib feks under en etape af endagsklassikeren Vuelta de la Demanda på Puerto(AHA) del Manquillo i selskab med en række andre belastede ryttere. Den store dopist Ole Rømer Svaj udtalte da også efter at have set billedet at "vi røg en gandalf af noget lort Ib havde med og var
umiddelbart efter totalt flyvende".
Man kan da også undre sig over hvordan rytterne kan have tid til at posere for fotografen midtvejs på en så krævende etape. Ib er altså belastet af rygter om både det ene og det andet. Kurérvirksomhed med samt 'getting high on his own supply´.
På foto nr. 2 er det tydeligt at Ib netop har tømt den ene arm for blod, se hvor slapt den hænger ned langs kroppen, og det er kvalmende at se hvordan han prøver at skjule sig bag et
uskyldigt smil mens han spiser en blodpølsemad for at få armen op at stå igen.
Det 3. foto er beslaglagt fra Ibs egne fotoanaler og stammer fra den bar nær Dr. Fuentes klinik i Madrid hvor direktøren blev snuppet på fersk gerning. Det umådeholdende indtag af sløringsstoffer ser ud til at have virket.
Det må konkluderes at skandalen nu har bredt sig så langt ud at ingen rytter i verden kan vide sig sikker på noget som helst. Hverken Q8 eller Q10.
Set i bakspejlet burde vi ryttere måske have reageret. Kig f.eks på mandens titel og navn:
SkovDirektør Ib. Hvis man tager forbogstaverne alene i omvendt rækkefølge står det jo
helt klart. INTERNATIONAL DOPING SKANDALE.
KH KHPosted by Picasa

1 kommentar:

ibrahim sagde ...

Jeg afviser alt og er aldrig blevet testet positiv, eller taget i tolden med noget i lommerne.
Den slags fotomanipulation kan ikke bruges til noget og holder ikke i retten.
Til gengæld overvejer jeg et sagsøge korrespondenten fra den lange ø og den ansvarshavende redaktør for defamering.
Må også understrege at jeg ikke kan kommentere yderligere på løse rygter og spekulation - ud over hvad jeg siger her. Må blot understreges at det altid har været holdets politik at rytterne ikke må benytte egne læger - hvilket bl.a. en vis Miguelino har forbrudt sig mod ved at have Fuentes samarbejdspartner Alfredo Cordova som personlig træner og læge i en træningslejr i Ezcaray sammen med Claus Michael Møller! Der er vist flere på holdet der har blod på hænderne og andre legemsdele. Men jeg har vasket mine forlængst!
Ibrahim
(uden hund, det er noget Once rytterne under Manolo Saiz havde brug for..)