fredag, juli 14, 2006

Nu kører de BaneDanmark


Kanonsprinterne foran Ballerup SuperArena

Team Stærkodder undviger
Fur-entes skandalen
Dagens Pressemeddelelse kom overraskende fra TrækkerDrengen, Trom Boonen.
"Og jeg kan hermed meddele at jeg og min makker, E. Rosso, stiller op i det store baneløb, Bane Danmark, som køres i Ballerup late september.
PostGiro Danmark har ellers været ude efter os, men vi stiller ikke op i løb, som kan være dopingtruede.
Her kort før løbet er det jo kommet frem, at flere ryttere har samarbejdet med amtslægen på Fur om bloddoping før og under løbet - den såkaldte Fur-entes-skandale, som lige nu ruller i de spanske medier.
Jeg skal ikke ha noget ud om, at jeg har en hund, der går med Briller (Birillo) eller en kat med høreværn (grundet musikken). Derfor kører vi nu baneløbet BaneDanmark i stedet.
Og det er jo også meget sjovere, for hos BaneDanmark er der jo ikke noget, der hverken kører eller kommer til tiden. det passer vores temperament, slutter Trom Boonen.

Bilagt er følgende træningsrapport:

Reimer her Emdrup Hareskovvej Hareskovby Værløse ChristiansmindevejKalkgaarden (Ritas hus er nu jævnet med jorden) Krogenlund Onettissommerhus (overrækkelse af cd med Pachanga Onetti) Uggeløse SjællandsRyg (57m) Tour de Dannie Lystrup Gl.Københavnsvej Sj. Tag Søsum VeksøHos Sisse, kaffe ostemad og hjemmelavede frikadeller (0:58:) Ibringede fra Amager Rundt, avs 31 km/t(!!!!) . . . inden modvinden.Hjem over Ballerup Boulevard Rigshospitalet, farvel til ReimerTour BreakDown:85 km, 24,5 avs, 64,9 mxs, 631 altimeter, max elev 57m (Sjællands Rygmellem Uggeløse og svinefarm)- - -erlingo


Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

Anonym sagde ...

I like it! Good job. Go on.
»