fredag, december 02, 2005

In Einsamer Majestät


Der Ähreling ist immer am Rad immer am Road - hier mit die schönsten basunen Kindern

WaterBoy International:
...kravlede på rammen 10:25 for at besøge min Far i Herlev. Derefter videre til Sisses hvor Huspoeten gav frokost og fortalte om sin 60 års fødselsdagsfest med stor, taknemmelig begejstring - 'den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv'. Han skriver hvert år et nyt Juledigt som er på vej i posten snarest. På opslagstavlen troner nu det flotte billede af Sisse og denass (aka erlingus m.m.) med blomsterne til hendes fødselsdag ugen før poetens.
Bisætning: Sisse holder lukket 24/25/26 december, så der er mulighed for at opstarte en ny Juleblomsttradition d. 23., Lillejuleaften, et oplagt projekt for Direktør, assdir og denredac nu vi ikke længere har frk. Jacobsen at beglæde/-rige. Afstand: 25 km op og 25 hjem (næsten på mm samme distance som Kalkgaarden) med mulig juleblomstindkøb på Shelltanken i Ballerup.
Advarsel! Oprop! Hareskovvejstierne er fucked up. Kan ikke komme igennem for udadgående uden at skifte til venstre sidestien . . . som er et jord- og mudderbad . . . .
Med dagens 49 km har persodoen efterhånden sneg(l)et sig op på 6.790 ynkmeter. Pinligt ringe :-(
Tournedbrud:
Emdrup Hareskovvej Ringvejen forbi Herlev Hospital Herlev Hjortespringsvej Tvedvangen Far Frederikssundsvej Ballerup Vestbuen Baltorpvej Ågerup Hos Sisse Huspoeten gav frokost, Ballerup Boulevard Husum Torv Pilesvinget Mosehuset Mosesvinget Emdrup

Ingen kommentarer: