fredag, december 23, 2005

Stor dag i Ledøje og Omegn


Vindefralle med årets juleblomst til Sisse


(Par correspondente al dente, Air Linguistique:)
Så oprandt dagen med JuelBlomstKørsel - en videreførsel af den originale frkJuleBlomst, nu med Sisse som mål. Stærkt tilrettelagt af team Sabines spydspidser, team Stærkodder, måtte DR's udsendte, Herr Reimer Bo, den røde (DR), stærkt forkommen og Julesnottet melde afGud
- men i DR's ånd, sendte han i stedet en stærk repræsentant, UdenrigsLarsen aka Vindefralle (bjergrytter med Sabineslicens), som på behørigste/høviskste vis overrakte blomsten til Fru Sisse, stærkt overvåget af dennes mand, Jørgen, som holdt skarpt udkig med mulige inadmisable trutmundskys til senere bortredigering ved opslagstavleophængning Hos Sisse. Billedsubstantiering ved denass (erlingus, den flyvende EasterBronx'er). Gammel dansk (ikke erlingus) serveredes til ostemaden og kaffen, Graveren var vidne sammen med Juledigteren, nu med arving. 54 kærligmeter blev det til, noget mere for Vindefralle, som kom ind fra Ordrup for at samle mig op i HobroHo.
Kærligste Julehilsener til alle fra Sisse med JuleBlomstTak.
Udenrigslarsen melder klar til Nytårs(k)Tur 31/12, så bjerglicensen er nu udvidet til at inkludere officiel Sissekørsel samt AmagerRundtenOm med avec - samt det løse.
God (h)Jul til alle fra de danske landeveje
erlingo

3 kommentarer:

erlingo sagde ...

DR Fralle der holder begge blomster, jule- og Sisse-ditto

ibrahim sagde ...

-virkelig ømt, men hvad siger fru fralle, når det går op for hende hvadf det er der egentlig foregår når Vinde er ude at "træne" - har hun adgang til sneakpreviews på bloggen....?

EditoreRosso sagde ...

Der findes en lås på bloggen. En såkaldt fruelås. Den er ret effektiv. Men en juleblomstkørsel er ikke kun en transport af biologisdk materiale fra A til B... det er a littele bit jazz, some fun fro´m the colonies, and a little macka-lacka in the ædlare delar.... as you probably know...