tirsdag, januar 02, 2007

Vandbæreren: Exclusift Interwow

Vandbærerens natreporter, Bobs Ben er netop vendt hjem til redaktionen med dette exclusiffe interview med direktøren. Vi brinhger det uforkortet og uændret i sin helhed:
Hello Iffer. Er do med på en sniffer?
- Nej, kun legale stoffer og fysiologisk hexekunst. Jeg har jo arbejdet i årevis på at gøre Sabines til et rent hold. A clean team. Efter mottoet: "No pot. No spot"
Og så mener jeg iøvrigt at en rytter værdi i feltet er kongruent med kvadratroden på hans hermatokrit, If you understand?
- Men tag nu bordet i dag. det er fyldt med flasker. Kan det ikke være det samme?
- Måske for nogle. Men ikke for andre. Og alle kender jo cykelflasker. But have other questions end that dope-shit?
- Yes, off course. Når I kører på Tim Sabines, hvordan holder i ruten?
Good question. Se der har vi Kronerprincippet. Hvis de unge ryttere er kommet frem til et T-kryds og drejer til venstre, så råber Kroner et par minutter senere, når han når frem: Forkert vej. Vi plejer altid at køre til højre. Man kan sige, at det faktisk altid er modsat, med mindre Kroner er i front.
OK - but what about the invisible Q10?
- Det vil jeg helst ikke tale om. Men vi vil komme ud på flere ture i 2007. det gir faktisk sig selv. Det kan næsten kun blive flere.
Og så vil jeg godt benytte lejligheden til at ønske alle ryttere - og også dem, der ikke var til nytårskørsel i Tims Lejligheed den 31. december - samt vore friends på den anden postliste -
et hjertevarmt nytår
med de bedste ønsker for sæsonen 2007








Thank u, Iffer. I sluk the båndoptager.
Gud den har slet ikke været tændt. OK. Så må jeg bare fortælle Rosso det fra Hukommelsen.Men det opdager han nok ikke. That old nar...

Bobs Ben Gurion, 2007, Silverstreet
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Stort interview og en stor reportage for den store Nåtrsrundkørsel. Alt går i ring....og Natportier-reporteren bør være sikret en kontrakt med bladet for hele 2007.
Han sniffer med de store - og husk er man på en teampostliste med eller uden + er man også automatisk på pisitivlisten...
Ibrahim