mandag, juli 16, 2007

Nok BlomsterMorten men ej Morgenfrue...


Q10 fanen blev holdt højt
af fire ryttere i søndags anført af Don Erlingo Bosco og Nigger. En fremragende tur fik de angiveligt efter en røffel af kronersk sammenskruvning til Blomstermorten, der jo som bekendt kan have problemer med at komme ned af pinden især om morgenen.

en knap 90'er i herlig sol, 24°, vind og selskab. Blomstermortenglimrede igen med for sen ankomst til Q10 men blev adviseret om at næste gang . . . . er der ikke nogen der venter, så må han køre selv.Hårdt, brutalt men retfærdigt. Til gengæld kørte han fint.Og - Great Scott - var på landevejene denne dag. Men det var jo også solskin.Skønt at være ude med (nogen af) gutterne igen.
Blomstermorten kun foreviget bagfra på Gl.Københavnsvej. Vil først blive portrætteret forfra/fra siden når han en gang kommer til tiden.
Q10 Farum, hvor vi mødte JayD. Kalkgaarden Krogenlund SvineryggenLystrup Gl.K-vej Sjællands Tag Vekså Frederikssundsvej Måløv Sisses24,7 avs, 86,6 km, 3:30, 601 højdemeter, 3184 kalorier forbrændt.

Seneste:
Mikkel og editore kørte en Q-Late-Nite-Edition fraDamhus over Kennedy-Sengeløse-Ågerup-Tågerup-Kirkebakkeræs-Hove ántenne 2-Knaldfallera-Bom Bommelom-Og DiggieLee og hjem ad Ballerup Boulevard til stående ovationer fra egne cykler. 70 af de fede med både odo og avs

Ingen kommentarer: