onsdag, juli 18, 2007

That's what friends are 4


Tirsdag var det tid til en Rynke-træningstur, hvor Sisse og Rosso mødtes ved Aftenshowet på Rådhuspladsen. Afsted i rasken fjed ad Vesterbrogade, Valby Bakke, Roskildevej - og så lige efter Heinos forrretning - hvilket kun bekræfter påstanden om, at cykelhandlere smider søm og glasskår på cyklestierne - havde Rosso en siver. (På helt nyt DÆK!!!!) Skiftede slange, dne eneste reserve. Den sad imidlertid i klemme og eksploderede efter pumpeslag nr. 55.
På med den gamle siver, men der knækkede niplen af..... Redaktør Sisse havde ingen slanger med til undsætning.
Men Rosso, der jo er kendt for sin memoteknik huskede pludselig, at Den Stående trykker havde meldt på nettet (net op), at han skulle træne kl. 19.
Han blev ringet op - og lå ganske rigtigt et kvarter bagude - med friske, nylappede slanger.
De trykkeriske pilfingre fik hurtigt Rossobaghjulet på højkant med det rette tryk. Og turen blev - nu igen muntert - genoptaget under trykkerens ledelse. Ud over Kennedy, Edelgave (A propos!!!), smørum det ene, Måløb, bagløber til Værløse, Hareskovby, Farummotorvej. Og med reglementeret afslutning i Hovedkvarteret, hvor Rosso igen a propos måtte diske op med nogle iskolde Sct. Miguel'er.
Jo, se det var nok en historie om godt teamskab og en konstruktiv kædereaktion. Miguel er nu forfremmet til vandbærerens og slangens tegn..... (men det er en helt andne historie, som han selv må berette)...
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: