torsdag, juli 21, 2005

Flot, flot samarbejde mellem medier


- Dig kan man sgu ikke sådan pege fingre ad, siger Bjerregaard til Rosso under samarbejdet i TV Studiet....
- Og så er du jo osse en fremragende rytter, men det er jo en helt anden historie, som vi givetvis vender tilbage til... (Foto: Jeppe Nybroe, Nikon)

- Editore Rosso hjælper
Louise Bjerregaard

(Fra vor helt egen Verden:) Editore Rosso hjalp i år sportskollegerne i DR Sporten med at udarbejde testen for Tourmedarbejderne, som skulle sendes til Frankrig.

En indsats, som tjente til at besegle det gode samarbejde mellem de to medier VandbærerBloggen og DR TV Sporten

Og her bringer vi til blog-læsernes benefice et par eksempler på de spørgsmål, som blev anvendt - her med prøvesvar fra

Den Stående Trykker,

som venligst stillede sig til rådighed:

1: Hvor mange hjul er der på en racer

(D.S.T.: kommer an på, om den står på taget af følgebilen eller ruller på vejen (forkert)

2: Hvad er geartal?
(D.S.T.: Min racer har vistnok 8, men jeg bruger kun de to. Et op ad bakke. Et nedad. Så tallet må være 2. Det samme med medvind og modvind(Forkert)

3. Hvad hed den første amerikaner, som vandt touren
(Den Stående Trykkers prøvesvar: Louis Armstrong. (Desværre osse forkert)



VandbærerGruppen(TM) takker for de mange indlæg, som jo kun viser den store læserinteresse for dette Toursamarbejde. Ikke andre artikler har fået så stor respons, hvilket jo beviser, at en blog netop er et interaktivt medie.

7 kommentarer:

erlingo sagde ...

Protest! Nu må der gribes ind over for medieværten editoreRossos hensynsløse udnyttelse af sine forbindelser inden for medieverdenen! Mage til selvpromovering skal man lede længe efter: Selvfremføring på Kyllingebakken i bedste sendetid, snigen sig ind i JazzBiker-artikel i Politiken JazzLive! via femte kolonne virksomhed af Birger Thøgersen. EditorRosso? KonspiratoreRosso er vist mere rammende. Styr dig, Rosso! Tid at sadle om! Du kan ikke gafle det hele, det klinger h(j)ult!
Næh, peg på Trom Boonen, DET trækker ikke fra!

Anonym sagde ...

Helt enig med denass! Vi er mange hjælperyttere, der mener, at Redacteuren er helt nede på fælgen her.
Vi har oplevet det så tit. At den ene såkaldte stjerne efter den anden puster sig op for at gå i opbrud blot for at falde ynkeligt tilbage i feltet, hvor vi så skal pusle om dem.
I øvrigt kan man sige meget - eller lidt - om Ta'Dentas odo, men han er altid et vægtigt element, når han er med. Og takket være mine ben har vi kunnet finde vej på selv de mørkeste biveje i Nordsjælland.
Nej, vi stemmer på Ole Ritter - ham med chokoladen - Quadratisch, Praktisch, Gut!

erlingo sagde ...

Well said, Broder Jacques og VindeFralles kommentar må også svide lidt - han (VindeFralle) er jo udtaget til Æske Rejer og mulatpigerne.
Var i øvrigt ude med den røde idag. Herligt selskab når han ikke puster sig op i medierne men koncentrerer sig om korrekt dæktryk og bakkerykken.

erlingo sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
EditoreRosso sagde ...

"Med sådan en læserskare vil bladdøden opleves som en befrielse....."

erlingo sagde ...

Nu jeg helt f'virret . . . . . Den artikel som man har kommenteret er nu totalt omkalfatret (E.Rosso har måske en fortid som søens mand, sådan lidt maritimt?)
Og broder Jacques, SARKASME er vist ikke velset her. Læg mærke til at der ikke er nogen tunge i kinden her, det er ret så seriøs en publikation. Omend lettere forvirrende. Så hellere tilbage til landevejen - det kan vi da finde ud af, selv når det regner. Bare det ikke regner i Æske Rejer . . . .

EditoreRosso sagde ...

Sarkasme eller forvirring: Redaktionen vil blot som det første cykelblad - nu osse med indlagt jazz-live som link - bevise, AT DET TRYKTE ORD ER IKKE, HVAD DET HAR VÆRET...