mandag, juli 25, 2005

...OG SOM SAGT UDEN PUNKTERINGER



(PAR CORRESPONDENTE Crooner:) På tarveligste vis regnede det fra morgenstunden, finregn. Men en aftale er en aftale og vort mest hæderfortjenende medlem, Larsigno, var på vej mod Q10 fra sit ny hjem i Nivå. NIVÅ!!! - Værsgo' det kan man da kalde dedikation! Dirrettore og denass mødtes på Q10 - mærkeligt præcist (!!!?) - da Lars ringede at han var i Hellerup (ca. 5 over) da han havde misregnet køretiden for de 30 km. Mødtes med ham på hjørnet af Tuborg/Emdrupvej og trillede ud til Klausdalsbrovej, hvor Dom um Romero og Præsten ventede. Med forskellige agendaer (enkelte skjulte) enedes vi om at slå et Svaj ad Rømers ditto. Ikke så snart var vi i Farum før direktøren meddelte at han ville fortsætte ud til kysten (det regnede jo, vi var trods alt i Farum, og DER regner det altid når vejrliget er som i går.) Det lykkeds, efter afsked med If, Rømer Svaj (vel hjulpet af Præsten) at blive fuldstændig lost i Farum, falde af Ole Rømers Vej, og lede os ind i diverse blindgyder. Efter at have set det meste af Farums Suburbia fandt vi dog vejen og smuttede over Bregnerød til Allerød, hvor Romero sagde farvel. Præst, Larsigno og undertegnede kørte over Børstingerød - og så REGNEDE det hele vejen til
Ninas. Lars skulle skynde sig hjem til residensen i Nivå, mens Præsten og denass krøb i ly under parasollerne med kaffe og avec. Nina kom straks farende med tæpper så vi ikke skulle blive kolde(re). Efter at være kølet ned en halv timmes tid, måtte vi hjemad, Præsten til Allerød og jeg til Easter Bronx. Heldigvis var det holdt op med at regne (!!) så Assossen i baglommen så jeg kunne lufttørre hjem. Kørte ind ad Kongevejen og Præsten snuppede en bagvej efter Blovstrød til Allerød mens jeg kørte den kedelige, men effektive og kortere vej ind over Geels Bakke og Lyngby. Ingen punkteringer (dagens højdepunkt).Men kudos til Larsigno - det må vel kaldes team spirit at køre ned fra Nivå for at mødes på Q10. Han bør vel næsten ha en bøde for alt for stor veloplagthed. Men det skulle ikke undre mig om andre på holdet kunne tænke sig at overgå Lars. Hvad med Kapt. Kaffe kørende op fra Long Island for en Q10? Den vil blive svær at slå. Og han ER jo et konkurrencemenneske. Skal blive spændende at se hvor længe Lars' rekord får lov at stå.
En lille 70'er i 14°, vestlig vind, støv- fin- små- og rigtig regn, dog med tør hjemtransport og som sagt uden punkteringer.

Ingen kommentarer: