søndag, februar 19, 2006

ONCE upon a time...


Team Stærkodder på søndagstur igen.
Det var en Q 12.30. Trom Boonen skulle hjem fra sin tredie pladeindspilning på 10 dage. Een i København, een i Malmö og senest lørdag een i Odense.
De kalder ham pladesmeden i de kredse nu.
Fuld firspring fra Q over Emdrup, den slyngende bakke ned over marken til blå bro. Over Herlev grundet vejarbejde. Ballerup Boulevard. Sisses med kaffe og BRUNCH til særpris.
[Husk konkurrencen: Hvornår betaler Air Lingus overhovedet fuld pris for noget].
Hjemover samme vej. Skils i Husum.
Rossometeret sagde 46.

Vi talte såmænd om det: Har vi skræmt nogen fra os? Skal vi køre i ensomme majestæter i Barndommens Gader eller kan vi tænkes at få følgeskab?
Har vi fornærmet nogen?
Har vi overhovedet sagt noget. Til nogen?

Der køres igen!

******

Arrh, den tur kunne jeg have været med på. Jeg tog afsted fra indrevesterbro omkring klokken 11:40 og kørte forbi Sisses 25 km senere. Men på det tidspunkt var der ingen cykler ude foran????Men ellers var det en fin tur, jeg var en tur i st. valby gennem alle småbyerne påvejen. Dagens kærlig-meter-måler sagde 75,20km. Den længeste tur i år på den blå Principia.nicolas

1 kommentar:

erlingo sagde ...

teamStærkodder kørte fra Q12:30 og har først været fremme omkring 13:30 plus/minus så du var for tidligt på den, Nicolas, hvis du skulle fange os.
Og så vil vi ikke ha' den igen mere - selvom den var rigtigt god og misundelsesvækkende. Reimer og jeg kørte hhv 46 og 47 km - tjaeh - men herligt var det.