søndag, januar 08, 2006

Per Sodos Klumme


Bag dugget en rude - sad verdendsmesteren med sine to knægte og snegle på bordet. Ja, de snegle, sagde verdensmesteren. Der er to på tallerkenerne. Og andre to på stolene til højre og venstre. (Bemærk, at der stadig hænger en sort sok th bag Verdensmesteren, det er Huspoetens, i det forfængelige håb, at Julemanden skulle have en gave til overs)
(Hospoeten: Godt nok tror man ikke på det fis med julemanden. Heller ikke sevom sønnen og jeg var i den Grå Hal Juleaften i Christiania. MEN hvis han nu findes, er det vel smartest at have en sok hængende, så der kunne dumpe noget i turbanen, om man så må sige)

Per Sodo:
Moderne betragtninger
udi cyklismens sag

Sæsonen taget i betragtning har det været en flot startweekend 2006. Kl 8.30 fløj editore Rosso afsted op langs strandvejen sammen med redaktør Skotte fra TV Byen. Ind ved Museuwerne, Hørsholm, Holte, Geelsbakke og hjem ad Lyngbyvejen.

Og halvanden time senere førte verdensmester Nic. sine tropper, Trom Boonen og Trykkeren nordpå og vestover for at fise med slangerne på Sisse.

Ja i Sandhed en flot sæsonstart.

Og måske dir. og den ass. snart finder det betimeligt at indkalde tropperne til forsamling generalissimus 2006.

Lissom ya Playa

På Langeland, som er gul og blå af misundelse, men også inspireret til selv at komme igang. Hvis der er noget som helst jeg for alvor savner så er det gode kørekammeraters cyklistiske lag. Og så vejene vest og i særdeleshed nord for København. Det er som at få amputeret et vigtigt lem.
Sit ene gode ben eller den anden hjernehalvdel f.eks.Det ser ud til at i har haft en satans fin tur idag, særligt kaffepausen med de hjemmebagte snegle så rigtig god ud. -Nå vi kan jo altid sælge det her gamle lortehus som er utroligt fint og smukt, og så flytte tilbage til byen i en halvanden værelses så jeg kan køre med jerandre ligesom jeg playa.
Oh du blomst i dug
-i længsel i længsel jeg lever.
KH KH

Fra Edel Gave til Tårnet Vej:

Som Miguelino loved var det sol, let til frisk SØ, 1°. Snuppede en herlig tur gennem Mikkels villakvarter via Skinderskovvej Syvendehusvej Skovlystvej ,Jonstrup Måløv Edelgave til
kaffe med hjemmebagte snegle Hos Sisse. Bøfholdet fra Brøndby kom (mtb, hvor billigt) viste sig at være Heinos drenge. Vi hyggede videre hjem ad Ballerup Boulevard og skiltes ved Tårnvej. Årets første teamkørsel (tre mand min). 62 km, persodo 131
Turnedbrud: mødtes ved Blå Bro Herlev Skinderskovvej Syvendehusvej Hareskovby Skovlystvej Jonstrup Måløv Smørumnedre Edelgave Ledøje Hos Sisse Ballerup Boulevard Husum Torv mosen Emdrup - - - erlingo

2 kommentarer:

ibrahim sagde ...

Jamen,jamen, hvor detbare kører. Man bliver helt forpustet af al den tril.

ibrahim sagde ...

GF generalissimus afventer stadig et udspil om mulige datoer fra el manager, men meget tyder på at det først bliver i primo februar...men der tjekkes oip og rykkes på sagen!