søndag, januar 08, 2006

Sabines Linjeløbet 2005




Livet er eet langt udbrud...

En mester
i front

Vi husker sikkert alle den maj-søndag, hvor kassen havde ofret officials med flag og hele mulletjavsen langs vores Lynge-Slangerup-SjllandsTag-Ganløse-Smørum Rute.
Direktionen har tøvet med at offentliggøre det officielle resultat af Team Sabines Linjeløbet 2005 - på grund af beskedenhed og frygt for inhabilitetssager a la Lærernes Brandforsikring og Codan.
Men efter stort pres fra læserskaren (Erlingo, If, FrederikSjak, Udenrigslarsen, IslaLongo og muligvis een og anden hacker) fremlægges hermed dokumentationen.
Her ses feltet komme ad Gl. Københavnsvej med markeret venstresving til venstre mod Jørlunde (så Trom Boonen ikke kørte sin smutvej ad Slangerup - evt. for at tanke Tango-slanger med henblik på senere fisning)
Det store billede viser med al tydelighed, hvem der åd Jørlundepoint'ene med direktørkasketten på.
Jo det var en spændende søndag, hvor også Niclas og Rømer Svaj og Den stående Trykker fik luftet pedalarmene...

Og tillykke

4 kommentarer:

ibrahim sagde ...

Man takker ydmygst for den tildelte ære, men det ligner nu lidt en positiv billedmanipulation (faktorernes orden er vel ikke helt ligegyldig??) - men det er altid dejligt at ligne en vinder.....

erlingo sagde ...

Der er sandheder og poetiske sandheder. Editorerosso hælder mest til de poetiske, stærkt bakket/bagget? af Erlingantieren

EditoreRosso sagde ...

Så må de unge jo bare træne lidt mere. Og læne hovedet til bloggen. Og hæve deres røst. Men husk: det er jo ingen skam at tabe til en directør....(eller ligge bagved en fotograf)

erlingo sagde ...

Spørgsmål til hhv editorerosso og direttoreibbito: Hvorfor ser señor Woodfarm altid så godt ud på billeder? Billede på billede dukker op på bloggen (hovedet på blokken) og hver gang: Señor If. Er det bare carisma?