tirsdag, maj 24, 2005

Fremgang for Sabines i Heino Cup


Den stående Trykker og Ibrahim-løb-nu-til med helt fremme

Ingen styrt og god fart på cyklerne præsterede de tre musketerer i aftenens Heino cup på en kuperet rute omkring Smørumnedre, ja ret tæt på Sisse Der var dog ikke tid til et besøg, da der blev kørt stærkt.
I b-klassen, hvor Don Miguel (DM) og Frere Jacques (FJ) kørte, blev der forsøgt en del udbrud. FJ var med to gange, og første gang lignede det noget seriøst. Der var dog for mange stærke ryttere med så det endte med at feltet kom samlet hjem (udover dem der røg af i det høje tempo), og det hele skulle afgøres i massespurt. Ikke de tos stærke side, men der blev kørt en 10. plads til FJ og en 15. plads til DM, så det var OK. Begge sad låst i spurten, og var ret sikre på at kunne have kørt bedre placeringer hjem. Men det er fandme svært at gelejde sig rundt i et 50 mand stort felt, hvor alle gerne vil være fremme.
I a-klassen var Nicolas yderst aktiv med lukninger af huller, stærk sidevindskørsel og god og speciel placeringsteknik i feltet. Slinger lidt på styret og du skal få plads!
I a-klassen endte det med at to mand kom hjem lige før feltet med Nicolas som havde fået spurtkanonen indstillet. Han fik sin første top 10 placering i a-klassen. Fandme flot!
B-klassen endte med et gennemsnit på cirka 38, mens A-klassen lå lige under de 40.
Mange hilsner Jakob

3 kommentarer:

ibrahim sagde ...

Jamen, det er jo faktisk Ibrahim der vinder løbet!!!!

EditoreRosso sagde ...

Godt fanget....

erlingo sagde ...

Det er simpelthen for pragtfuldt, det her - hil den røde editor!!! Og hans opmærksomme kommentatorskare