lørdag, maj 14, 2005

Trom Boonen på vejn igen


Cykelfotografen måtte op på de hurtige lukkertider, da Trom Boonen fredag - oven i købet fredag den 13. - rejste sig fra Sygesikring Danmark-sengen og elegant svingede Pinarelloen op af kælderhalsen. Ud måtte han. To uger var gået uden rørte muskler bortset fra en hagltur.
Og der var han: I kort. Korte bukse og korte ærmer. Første mand helt i kort denne sæson.
Som bekendt kører Heinodrengene (de rene baneryttere) stadig i uldfrotté og kamelundertrøjer med lange ben.
46 skarpe og en hurtig au lait med dobbelt shot blev det til på landkvarteret am Rosenhaus.
Jo, man skal stå tidligt op - og gå sent i seng, hvis man vil ha et glimt af det skarpe stål fra HoHoHobro

Trom Boonens officielle træningsrapport:
Med denredac som støttehjul trilledes der, først hostende og hakkende, ud ad Strandvejen i solskin, kort, kort og en let østen. Pulmonerne beklagede sig, men efterhånden kom der lidt gennemtræk - ja, næsten iltoptagelse - ind i billedet. Vi vendte rundt ved Museefrakørslen og
tilbage til Claus Rosenkaffe i sol. Vandbæreren skulle være tilbage senest 11:15, så vi kørte 9. Tilbage ad Strandvejn med SOL I ANSIGTET og humøret samt velbefindet steg. Skiltes ved Heino. Tak til don Redac for sygetransport, billeddokumentation samt kaffe. 41,1 km
Hurtigt bad, så besøg af Kjeld Ipsen, trombonen i førersædet, i et par timer.
18:00 mødste Trom Boonen op i Emdrup for andet træningspas, denne gang med Finnito, skarp i udstyr og på blå Carera, lækker stål. Vi trillede en Mosen Rundt med Hjulmand afstikker til fordums Ålbrobue-hangout med Miles og Trane og Hr. Nielsens pandekager. Efter krabbekørsel på Kabbelejevej endte vi på Mosehuset, sol i ansigt, kaffe i kopperne og tyrkisk gæstfrihed med gratis kage. Regning? 20 kr. i alt. Alt inklusive. Hjem ad Mosesvinget med Poetaflevering i Emdrup. 32 km. 73 km blev det til . . . på vej tilbage til den lange landevej.
Søndag Q10 ? Directeuren skulle være game - andre? (Flere er sikkert på fortræning til mandagsløb og Reimer hin Røde er på Øland)
---
erlingo, assdir
team Sabines

Ingen kommentarer: