mandag, maj 16, 2005

Runnt um den Hove Sender


Denta i sin elegante polske stil med blottede tænder for at mindske
vindmodstanden - i dag som efternøler i Runnt um den Hove
- mens han hvisler sit kendte motto: Hvor langt har vi igen før kaffen?


Fra directionen:
Kørsel Pinsedag 2005:
Mødtes ved den iblogatoriske Q10 med Directeuren. TaDenta skulle ville være kommet - men . . . nej. Kørte 10 over for at mødes med B9 ved Jonstrupvej. Var ikke kommet længere end til krydset Emdrupvej/Tuborgvej da vi blev råbt an af Finnito som lurede i buskene.
Mens vi fik en kort sludder tikkede TaDenta ind på Ibs sms - han var på Q8, 15 min. forsinket (Q10.15 red).
Bad ham lette røven derfra og komme efter os. Ventede nogle minutter ved den Blå Bro og jeg ringede Benny for at sige vi var lidt forsinkede. TaDenta var forårskåd og vi trillede gennem Hareskoveby og Skovlystvej til Jonstrupvej, hvor Benny ventede i sit højtråbende CSC udstyr.
S å gik det ellers under ledese af Erling Omvej - phrase coined by TaDenta - til Jonstrup Måløv over Smørum til Edelgavevej og Runnt um den Hove Sender til Kirkerup og tilbage over Østrup, rundt om Hovesenderen igen og så ellers direkte mod Ledøje og Hos Sisse hvor vi ankom efter 2 solbeskinnede kærligmeter, som KaptKaffe ville have sagt - meget savnet på LangeØ.
Blev modtaget med et møjfald: Hvor har du været så længe? Måtte beklemt forklare at jeg havde ligget på sottesengen. Men hvor er Reimer? Udfrittede såvel personale som den lokale huspoet og andet godtfolk. Han er på Øland.
Kaffe med ostemadder og deslignende (da Directeuren spottedes lød det: Så må vi hellere sætte tevand over). Teen og andet godt serveredes ved rytterbordet i den herlige sol. Jeg ringede Ninnas hvor Vibse og Åse var kørt på deres pre-Tøserunden træningstur. Hilsener til alle. Efter
Sisse skiltes vore veje, da Ib & Denta kørte med Benny over Risby mens jeg drejede fra forbi Præstegården med kurs mod Ballerup videre over Skovlystvej Hareskovby Hareskovvej Blå Bro. 80 af de gode som pyntede lidt på den slunkne odo-konto.
---
erlingo, assdir aka Trom Boonen

6 kommentarer:

erlingo sagde ...

Kære Redacteur, ser du er hjemme og effektiv som altid. Håber I havde en god Ølander. Og du har ganske ret: Denta hvislede flere gange: hvor langt er der til kaffen og hvilken omvej skal vi nu tage, mens han stirrede olmt på mig. Et par Prince til kaffen blødgjorde den knotne rytter. En yderst fornøjelig tur. For øvrigt kunne jeg ikke betale for den anden kop kaffe "fordi I bringer så mange nye folk hertil" (denne gang Benny B9 Rosenfeldt som har svoret at lægge sin vej forbi når han træner Vestegnen tynd.)

ibrahim sagde ...

Trom Boonen tager Lesterligt fejl: det var Pinsesøndag der blev kørt rundfunk Hove - 2. Pinsedag var dagen for Skjoldnæsholmløbet for eliteafdeling.
Ass. direktionen har ål i sokkerne!

erlingo sagde ...

Redaktionen har fået Pinsedagene galt i halsen - Ølandskuller? Selvklart var det søndag. Der loves Lesterlige klø (læs: baghjul) til denredac. Men det er rigtigt at assdir'en havde ål i sokkerne samme søndag udelukkende for at tækkes direktionen

EditoreRosso sagde ...

Aner ikke, hvad den ass. taler om. Artiklerne står - urettede - som de var lagt ind - med og uden kuller. Men apropos: Meget maritimt hold: den ene har ål i sokkerne, den anden kuller i hovedet. Og den stående Trykker er kørt helt Fladfisk. Iøvrigt temmeligt begrænset, hvad vi hører fra den kant. Er der mon noget, der "trykker"?

erlingo sagde ...

Overskriften, don redac, overskriften!!! Apropos fladfisk og ål i strømper skal den kære Redacteur nok passe på der ikke opstår allutioner til fladfisken kaldet RØDSPÆTTEN! - ikke?

EditoreRosso sagde ...

he he he, Don Airlingus. Altid rap i replikken. Hurtig på aftrækkeren. Og præcis i spyttet. Compliment!